DC-10 amb Deface !

CIRCOLOCO AT DC 10 (20/8/07) PREU ENTRADA 35 EUROS

Ens llevem com un dia normal però amb la diferència que ens espera un dia inoblidable.
Esmorzem, fem unes compres de última hora, fem la motxilla com si anéssim d’excursió amb el Kit de Festa DC 10 Circoloco, Camera de fotos i perruca jejeje si si perruca, la meva dona es va posar perruca per anar al DC 10 olé.
Arribem a la porta, i entrem son les 11.30h, com no al DC 10 la costum es veure cervesa, i comencem a omplir la panxa.
A les 12.00 h obre la terrassa, que es l’essència del DC 10, ja que la pista interior no deixa de ser una discoteca, i l’essència de la illa es poder ballar sota el sol.
La gent comença a agafar lloc a la terrassa, primeres novetats, la barra del mig l’han tret i l’ha col·locat al final, així es guanya més espai, segona novetat la terrassa ara està completament tapada, han col·locat vidres, rotllo Sapce, com si fos un aquari. A part d’aquestes dues novetats la resta està igual.
La música Tecno del bo, gaudim de les sessions de Luciano molt be.
Comença la festa i el circoloco, veiem 5 nois amb ulleres de bucejar i tub i en banyador, molta gent amb perruca.
Les hores passen, la gent s’enchufa i primer incident, un noi ( que se l’estava buscant feia estona) li tira un cervesa a un altre per sobre perquè va començar fer l’imbècil amb la seva cervesa ( rotllo celebració de F 1), l’altre noi s’emprenya i li tira la seva cervesa per sobre, es miren i agafa la cervesa per la ma i li diu que vingui …… a la pista es fa un cercle i ells al mig, al final no passa res i lo millor tothom aplaudint.
Continua la festa, gaudim de dj com Cirillo, decidim fer el primer Kit KAt, sortim a la terrassa que te el DC 10 sense música, veus de tot, gent al sol amb la calor que feia, gent tirada per terra i els segurates, fotent gent al carrer i lo curiós, es que segons el que havies fet et feien fora una hora, 2 hores, 30 minuts etc…
Agafem forces, i cap a dintre de nou, cada cop més gent a la pista, la música tecno del bo, per fi gaudim de Tania Vulcano, al seu nivell, excel·lent a continuació Ricardo Villalobos i així sense parar.
Decidim agafar forces i marxem al paqrquing ( el DC 10 es pot sortir i entrar les vegades que vulguis), anem al cotxe agafem aigua i decidim gaudir de la fauna, increïble, just per davant passa un noi amb un lloro ( si si un lloro) dins una gàbia, es para 3 cotxes més enllà amb un grup de gent, deixa la gàbia al terra i es posen a parlar increïble, girem la vista i veiem 2 nois disfressat de cirurgians amb les seves bates de metge, el gorro al cap i el mocador a la boca, per una altre banda una noi amb una careta del Aznar, ara passa un tio a sobre el capo d’un cotxe, el home del parquing no para de xiular per ordenar el tràfic però ningú li fa cas i cada cop s’emprenya més, fins que te que avisar els segurates perquè facin treure el cotxe a un noi, el paqruing es una bogeria es el CIRCOLOCO, de cop i volta els seguartes treuen un noi que s’ha desplomat, se l’emporten amb ambulància…..
Decidim entrar, continuem la festa fins que a la 1.00 h tanca el DC 10, agafem el cotxe i cap al apartament i continuem la festa fins les 5.00 h
S’ha acabat el estiu a Eivissa, el pròxim report serà pel tancament de matinée.
Summer 2007 at Ibiza By Deface

1 Responses to DC-10 amb Deface !

  1. Reche Bloc ha dit:

    no entenc perque han tancat la terrassa amb vidres, si esta en mitg d’uns terrenys que no molesta a ningú… no?
    no hi han fotos de la “teva dona” amb perruca??

Deixa un comentari