Carta als Reis Mags

Imagen 2.png
A partir d’avui he decidit escriure als Reis Mags, tampoc demanaré molt, per què estem en crisis i tenim moltes prioritats.

La primera seran aquest posa gots, que he vist Actualidad iPhone i que es pot comprar per $60 a Meninos.

Com veieu tampoc demano molt.

6 Responses to Carta als Reis Mags

  1. pepi ha dit:

    hola reis mags, m’agradaria que em regalesiu una barbie, una bicicleta, uns llapis de colors, retoladors, el cotxe de motocros, un patinet, un colompio al pati, el electorcefa, geomag, un cotxe de carreres, un joc per la wii, un altre per la playstation 3, un joc de gameboye si en torbeu, el singstar, sing it, una caixa per les ulleres, un microfon, una camara de fotos, una TV, un radiocaset, un DVD, un ordinador, la casa de princeses disney, las wich, un calendrai 2009, una camara de video, un telefon mobil, un mp3, mp4, ipod, un ordinador amb impresora i toooootttt el que s’eus acudeixi per el cami.

    moltes gracies reis JAC, Valls, mags, o com os volgueu dir…

    Bones festes!!

  2. Meritxell Guadayol Olivares ha dit:

    Benvinguts reis mags soc la Meritxell i tinc 8 anys vullque em regaleu: la clinica de las Bratz, Wii i un joc , un joc d’ordinador, joc operación, pelicula de Bolt un patinet plegable, una camara de fer fotos i una carpeta pel cole de separdos de plástics.

    Moltes gràcies per la vostra atenció.

    Adeu,

    Meritxell

  3. abril capdevila sancho ha dit:

    estimats reis mags soc la abril i tinc 4 anys jo vuldria
    el hospital barriguitas amb 3 ninos,la maquina de enganxines de la hello kitty,tizes i la nintendo ds litede color rosa amb un joc.

    sius-plau

    atentament
    abril

  4. emma ha dit:

    no vull res per ke no

  5. andrea ha dit:

    hola:reis mags soc n’andrea i vuldria demanaros la casa de los barriguitas,coses de camp rock o high school musical i una capsa plena de coses per pintar i lu mes important pau en el mon.I molta pau a ses families.
    gracies reis mags sou els millors.Una besada molt grossa per cada ú.adeu

    atentament:andrea

  6. alba ha dit:

    hola reis mags soc la alba tinc 10 anys ivull:
    Una camara de fotos de color fucsia el llibre de records del mon una nina de les de monster high amb el diari secret el joc de la ruleta de la suerte i la nova nintendo dsi xl en color cirera.

    ATENTAMENT alba

Deixa un comentari