Nou anunci de Coca-Cola, genial

2 Responses to Nou anunci de Coca-Cola, genial

  1. joanrosell ha dit:

    Sí està bé però fora de context. No és primer ni serà l’últim anunci que fa servir conceptes que no tenen res a veure amb el producte que fa l’empresa en qüestió per arribar a la gent. D’això s’en diu pornografia emocional i a España en són uns mestres, només cal veure la seva tele i el seu cinema. L’anunci deu estar fet per Coca-Cola España i l’arguments és un argument que toca la fibra sensible a l’ajuntar una la nena que acaba de néixer a la capital i a l’avi més vell dels països catalans. A part de que el discurs no és de l’avi, els arguments del qui fa parlar l’avi són patètics ja que diu que no sap ben ve la raó per anar-la a veure (els calers de la Coca-Cola España, és clar) i li recomana que sigui feliç, el que passa és que a la nena li hauran de gravar l’anunci perquè el pugui veure quan sigui una mica més gran i entengui que vol dir ser feliç. (Espero que no depengui de la Coca-Cola per ser-ho).
    Us en passo un altre de la Coca-Cola, aquest sembla americà (jo diria que l’escenari pot ser Central Parc que és més senzill, més fresc i que almenys té un argument que va d’acord amb el producte. Els insectes i les flors es deleixen per la dolçor del producte i són capaços de fer el que sigui per aconseguir-lo.
    http://bloc.joanrosell.cat:8888/wordpress/?page_id=994

  2. Jordi Reche ha dit:

    @joanrosell, potser si que tens raó en algúns aspectes, però sincerament, trobo que es un anunci que arriba a la gent i et fa que miris la caixa tonta durant uns minuts…el video que recomanes també m’ha agradat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: