Carta d’Steve Jobs i Keynote

Steve_jobs_habla_de_su_salu.jpgA poc més d’un dia perquè comenci la Keynote de demà a la Macworld ’09, Steve Jobs ha escrit una carta a tota la comunitat macaira:

” Estimada comunitat Apple:

Per primera vegada en una dècada, vaig a passar les vacances amb la meva família en en comptes d’haver de preparar de manera intensa per a la Keynote de la MacWorld.

Malauradament la meva decisió que Phil (Schiller) estigui al capdavant de la Keynote ha aixecat de nou els rumors sobre el meu estat de salut, i fins i tot s’ha arribat a publicar històries que em trobo en el llit de mort.

He decidit compartir una cosa molt personal amb la comunitat Apple perquè tothom pugui relaxar-se i gaudir del Show de demà.

Com molts us heu adonat, he estat perdent pes durant 2008. La raó ha estat un misteri per a mi i per als meus doctors. Fa unes setmanes vaig decidir que la meva prioritat número 1 havia de ser aprofundir en l’arrel d’aquest problema i solucionar-lo.

Afortunadament, després de proves posteriors, els meus doctors creuen que han trobat la causa, un desequilibri hormonal que estava “robant-me” proteïnes que el meu cos necessita per estar sa. Diversos sofisticats anàlisi de sang han confirmat aquest diagnòstic.

El remei per a aquest problema nutricional és relativament simple i directe i ja he iniciat el tractament, Però, igual que el pes i la massa corporal no els vaig perdre en una setmana o un mes, els meus doctors no esperen que estigui totalment recuperat fins a finals d’ la primavera. Continuaré sent el CEO d’Apple durant la meva recuperació.

He donat a Apple el millor de mi durant els passats 11 anys. Jo seria el primer a donar un pas al capdavant i informar al Consell de Direcció si no pogués complir amb les meves obligacions com a CEO d’Apple. Espero tant que la comunitat Apple em doni suport a la meva recuperació com que sàpiguen que Apple sempre serà el primer per a mi.

He explicat més del que volia, i és tot el que explicaré, sobre aquest assumpte.

Steve “

Per si no ho sabeu, Steve Jobs no presentara demà la Keynota, que anirà a càrrec de Phil Schiller, per aquest motiu han hagut molts rumors. Amb aquesta carta oberta a tothom, tot queda més clar o com a mínim tranquil·litzarà a la comunitat.

No entraré amb la vida personal de cadascú només desitjant que es recuperi el més aviat possible, i que segurament Apple no es Steve, ni Steve es Apple. L’equip humà d’Apple, estarà qualificada per continuar amb aquesta gran marca i els nous projectes.

Per aquest motiu, demà dia de reis i d’il·lusions, a partir de les 18h de la tarda sortirem de dubtes i podrem fer el seguiment de la Keynote i sobretot de gaudir de la presentació i dels nous productes o actualitzacions, que en definitiva es tracta d’això. “Que no estamos tan mal !”

Font: Faq-mac

Actualització: la keynote serà a les 18h no a les 19h, com havia dit anteriorment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: