Torna el Row !


Ara li direm ‘Row14’.
Sota aquest nom aparentment normal, s’amaga un dels millors clubs que ha hagut a Barcelona aquest últims anys a l’Eixample de Barcelona. Nits de techno que ens feien transportar a les millors nits viscudes a la sala Florida 135 de Fraga, però a la nostra ciutat. La noticia va correr per tot Barcelona, i als amants de la música electrònica, ens va enganxar nits de cap de setmana que no voliem que s’acabessin mai. Nits que passaran a la història i el Row sempre serà el Row. Van tancar per extranyes circumstancies i ens va deixar a tots desconcertats i amb ganes que tornessin a obrir molt aviat. Cosa que no va ser així, potser han passat 4 o 5 anys, si la memòria no em falla, massa temps…
Però ara els propietaris del Florida 135, tornen atacar amb el Row14, primer m’ha sorpres la noticia que em va avançar ahir l’Arian, i ara em fa ràbia perque ja m’he fet gran per aguantar aquestes sessions d’infart amb els mejors dj’s del món. Però prometo com a mínim visitar una nit aquest club i fer un report: com als vells temps.
Buscan més informació, he mirat l’adreça d’on estarà ubicat aquest nou club: Autovia de Castelldefels C31 :: Km. 12.6 Viladecans BARCELONA. I encara que la memòria em falla, aquesta adreça em sonava molt… i al final m’he enrecordat que aquesta adreça es de l’antiga sala Fritz, conegut After Hours de Viladecans. Així que la sala molts la coneixem, com a minim l’estructura, però la decoració segurament estarà millor amb el bon gust ( o diners) del propietaris actuals: Florida135.
El nou Row, tindrà cinc espais: RowClub, RowBar, RowAir, RowChill i RowFood. Encara que actualment el RowFood no esta en servei i la web no esta operativa al 100×100, aquest nou espai d’oci segurament donarà molt que parlar. Sobretot aquesta terrassa que ens feia imaginar matinals viscuts a Eïvissa. Parlan de matinals, segurament la úbicació d’aquest club a Viladecans no es fruit d’una casualitat, per tot el public noctambul es sabut que Viladecans es un parais per els After Hours, on tenen un permis especial de fa uns quants anys. Cosa que a la ciutat de Barcelona, es més complicat. Segurament això ho han valorat la gent del Row14 i faràn algúna sessió non-stop night & day, la terrassa aquesta ho demana a crits.
A la web, que encara esta en construcció podreu trobar la programació per aquest mes de maig i més informació, així que ara només ens queda visitar aquest ‘nou’ club per algúns i per altres, intentar reviure anys passats encara que només sigui per una nit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: