Genera 08 i l’Ave BCN-MAD

Aquesta setmana s’ha organitzat a Madrid la fira Genera ’08, una fira de fabricants que tenen relació amb les noves energies renovables, una aposta de futur per crear una energia neta i contribuir clarament a la conservació del medi ambient. Encara que no podem oblidar les avantatges econòmiques que suposo fer inversions amb aquest sector.

Com ja tots sabeu, l’AVE, ha arribat a Barcelona a l’estació de Sants. Doncs ens ha anat de conya per provar aquest nou (?) mitjà de transport. El preu, es car, sempre que no facis una compra amb 15 dies d’antel·lació i per internet, crec recordar. Ara bé, si com amb el meu cas, necessites anar a Madrid i no vols agafar un avió, estem de sort. Es més comode que un avió, hi ha més espai per seure, podem anar amb el mòbil conectat, podem anar amb el nostre Mac, amb la nostre conexió 3G i arribar a Madrid amb dues hores i mitja, que més volem. Cosa que amb l’avió ja sabem que fer ús de material electrònic esta limitat.

Algúna foto de la fira al meu Flickr

2 Responses to Genera 08 i l’Ave BCN-MAD

  1. Bpm ha dit:

    hola

    tenia entes que hi havia wifi gratuita en el ave! o aixo van dir per la tele no?

  2. Jordi Reche ha dit:

    Hi havia una wi-fi però no em deixava accedir, potser perque anava amb Turista? No ho sé… Ja m’informaré, si realment, es com dius tu esta molt bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: