Primer dia a la CatosferaDesprés de la recepció i acreditació, em pogut assistir a l’acte inagural institucional, amb la presència de Marc Vidal, Jordi Bosch, Carles Ruiz, Josep Mayoral i Alba Banusell.
A continuació han donat pas a la conferència inagural amb la presència de César Calderón i Marc Vidal. César, expert en ciberactivisme i acció política digital, que ens ha passat un PowerPoint amb les diferents modalitats d’acció que és pot realitzar a través dels blocs. Marc, ha fet un repàs al fenomen dels blocs.
L’última taula oberta que he assistit, ha sigut la que feia referència al “codi ètic blocaire”, on han sortit bones reflexions amb la participació de: Juan Varela, assessor periodístic i Vicent Partal , director de Vilaweb i amb la moderació de Saül Gordillo, director de l’Àgencia Catalana de Notícies.

Una jornada per reflexionar i fer una introducció aquestes jornades que es presenten molt interessants. Demà més!

One Response to Primer dia a la Catosfera

  1. […] Jornades de la Catosfera Ja ha passat més d’un any, des de la primera Catosfera a Granollers. Del primer dinar del GUA Català i on varem deixar fluir idees, que encara estan […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: