Resum presentacio iPhone

Intentare fer un petit resum de tot el que s’ha parlat amb la presentació del iPhone a la Setmana Tecnologica de Granollers, a carrec del sr. Xavier Sitjà de l’empresa Vallès Tecnològic.
Apple busca operadors per l’iPhone que sobretot donguin als seus clients dades ilimitades, tarifa plana, que ha Espanya no existeix, encara que s’anomeni tarifa plana al servei que avui en dia rebem per les operadores que avui ens donen servei. Aixi que haurem de veure quina operadora es baixa els pantalons.
Un altre punt es el Voice mail, que actualment nomes ho fa Yoigo… No descartem cap operadora que pugui oferir l’iPhone.
Actualment hi han més de 500 apliacions natives que Apple no esta en contra, el que si esta en contra es de hackejar l’aparell, pero que ho esta solucionan amb les actualitzacions de software.
També ha fet un retret a mitjans de comunicacions espanyols que han criticat aspectes de l’aparell sense haver provat el funcionament ells mateixos i si que ha valorat la gent de http://www.todopocketpc.com, que van realitzar una prova exaustiva amb el terminal del Xavier, que era l’únic al pais. Inclús ens comenta que directius d’Apple Espanya, van veure l’iPhone de mans d’ells, perque van anar el dia que es va possar a la venda a Nova York ha fer cua per varies botigues… un geek en tota regla!
Ha repasat totes les funcions i ens ha deixat provar a tots els present els seu iPhone. Més d’una hora de conferencia, que ha fet que tingui encara més ganes de ser el propietari d’aquesta joia de la pometa, que es tota una revolució al món de la telèfonia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: